ventilatiekanalen

De vele ventilatiekanalen van Eltag Ventilatietechnieken

Voor een optimale luchtkwaliteit zijn goed functionerende ventilatiekanalen erg belangrijk. Bij Eltag Ventilatietechnieken bieden we een uitgebreid assortiment ventilatiekanalen aan, om ervoor te zorgen dat de lucht in jouw woning of kantoorgebouw fris en gezond blijft. Ventilatiekanalen zorgen voor de juiste toevoer van schone lucht en voor een efficiënte afvoer van de vervuilde lucht. Het gevolg hiervan is dat een constant gezond binnenklimaat wordt gegarandeerd. Ben jij op zoek naar meer informatie over ventilatiekanalen? Lees deze tekst dan snel verder 

Verschillende variaties in ventilatiekanalen  

Misschien heb je al enig onderzoek gedaan en ben je op de hoogte van de verschillende variaties in ventilatiekanalen. Zo zijn er diverse vormen, maten en materialen. Bij Eltag Ventilatietechnieken bestaat de mogelijkheid om te kiezen uit ronde, rechthoekige of hybalans-ventilatiekanalen. Hierdoor kunnen we jou de beste oplossing bieden voor iedere situatie in alle gebouwen. Al deze keuzes kunnen ook een hoop keuzestress veroorzaken, om dit te voorkomen schiet Eltag te hulp. Voordat we bij jou aan de slag gaan, geven we eerst een uitgebreid advies per locatie. In dit advies zal Eltag de beste oplossing voor jouw ventilatieprobleem aanraden. Hierdoor ontvang jij alle informatie voordat je een keuze hoeft te maken.  

In deze tekst geven we jou meer informatie over de verschillende varianten van ventilatiekanalen, zodat we onze kennis alvast met jou kunnen delen.  

Ronde ventilatiekanalen:  

De ronde ventilatiekanalen van Eltag zijn onder te verdelen in verschillende kenmerken. Zo zijn spiraalkokers, galvakanalen en spirobuizen erg duurzaam en ze zijn ook nog eens eenvoudig te onderhouden. Dit maakt de kanalen het prettigst in gebruik. Als laatst bieden deze systemen uitstekende luchttechnische prestaties voor een gezonde luchtkwaliteit. Om deze redenen zijn ronde ventilatiekanalen een erg populaire keuze voor een prettig en leefbaar binnenklimaat.  

Wil je meer informatie over ronde ventilatiekanalen, klik dan hier. 

Rechthoekige ventilatiekanalen:  

De rechthoekige ventilatiekanalen van Eltag Ventilatiekanalen zijn minder gangbaar dan een rond ventilatiekanaal. Dit hoewel deze kanalen ook een hoop specifieke voordelen hebben. Zo is een rond ventilatiekaneel ideaal voor kleinere ruimtes. Ook zijn deze systemen hittebestendig, want handig kan zijn voor unieke ruimtes waar de tempratuur hoger ligt. Als laatste zijn deze kanalen beschikbaar in verschillende ontwerpen en materialen waardoor je het systeem volledig naar eigen wens kan samenstellen. De complexiteit van rechthoekige kanalen begrijpen we en daarom bieden we oplossingen die passen bij jouw unieke behoeften.  

Wil je meer informatie over deze rechthoekige ventilatiekanalen, klik dan hier.  

Informatie over onderhoud en reiniging  

Bij Eltag Ventilatietechnieken vinden we het belangrijk om de prestaties te behouden, met als gevolg een langdurig gewenst resultaat. Om deze reden raden we aan om minimaal eens in de 4 à 5 jaar jouw systeem professioneel te laten reinigen. Door de jaren heen wordt er een hoop vervuiling in de ventilatiekanalen opgehoopt. Het resultaat van deze ophopingen kunnen leiden tot gezondheidsrisico’s en capaciteitsverlies van het ventilatiesysteem. Om dit te voorkomen kan je vertrouwen op de deskundigheid van Eltag en bestaan er mogelijkheden om de ventilatie grondig te laten reinigen.  

Advies en keuzehulp van Eltag 

Bij het kiezen van jouw ventilatiekanaal in huis of op kantoor is het essentieel om rekening te houden met het juiste formaat. Een prettig afgestemd ventilatiekanaal zorgt namelijk voor het gewenste resultaat en een optimale prestatie. Ook voorkomt het negatieve effecten van de ventilatie. Deze keuze kan lastig zijn om te maken wanneer je weinig kennis hebt over deze systemen. Eltag staat voor je klaar om je hierbij te helpen, we voorzien jou van passend advies bij jouw unieke situatie.  

Neem contact op met Eltag  

Zorg voor een prettig binnenklimaat en adem de frisse lucht iedere dag opnieuw in met Eltag Ventilatietechnieken. Wil je meer informatie over onze systemen of heb je hulp nodig bij het maken de juiste keuze? Kom in contact met Eltag en maak een afspraak om al jouw vragen te behandelen. Op onze website lees je meer over Eltag en onze diensten. Ook kan je ons volgen op social media, via Instagram en LinkedIn. 

Eltag Ventilatietechniek geeft lucht!

Locatie Woerden

Pompmolenlaan 25-27
3447 GK Woerden

Locatie Tilburg

J.F. Vlekkeweg 8-4 
5026 RJ Tilburg

Contactgegevens

0348 - 41 58 14

info@eltag.nl


All rights preserved by Chances4u