PROFIEL VAN ELTAG

Wie op zoek is naar een partij met veel kennis en ervaring is bij Eltag Ventilatietechniek aan het juiste adres. Al ruim veertig jaar leveren, installeren, onderhouden en repareren wij ventilatiesystemen van alle merken en types. We onderhouden onder andere de ventilatiesystemen in honderdduizenden woningen van woningbouw-verenigingen en pensioenfondsen. Ook particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht.

SNELLE SERVICE

Een goede service staat voorop bij Eltag Ventilatietechniek. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, brengen onze vakkundige medewerkers uw ventilatie-systeem digitaal in kaart. Hierdoor kunnen we bij storingen met één druk op de knop zien wat er aan de hand is. Met behulp van onze eigen productieafdeling kunnen we reparaties snel in huis uitvoeren. Hierdoor beschikt u vaak nog dezelfde dag weer over een goed werkend systeem.

Werken bij Eltag Ventilatietechniek

Deel jij onze passie voor techniek? En wil je werken voor gerenommeerde opdrachtgevers door heel Nederland, waarbij het accent ligt op ventilatiesystemen in de woning- en utiliteitsbouw? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct!

Over Eltag

ELTAG

ELTAG INSIGHTS

Volg ELTAG

Eltag Ventilatietechniek geeft lucht!

Locatie Woerden

Pompmolenlaan 25-27
3447 GK Woerden

Locatie Tilburg

J.F. Vlekkeweg 8-4 
5026 RJ Tilburg

Contactgegevens

0348 - 41 58 14

info@eltag.nl


All rights preserved by Chances4u